Πάτρα: Πήρε εξιτήριο το δυο μηνών βρέφος που νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο με κορωνοϊό

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο μικρός Νεκτάριος διασωληνώθηκε και παρέμεινε στη ΜΕΘ για περίπου δυο εβδομάδες – Την Παρασκευή, λίγο πριν λάβει ο μικρός το εξιτήριό του, ολοκληρώθηκε η βάπτιση σε μία σεμνή τελετή στο νοσοκομείο

Νικητής απέναντι στον κορωνοϊό βγήκε ο μικρός Νεκτάριος από το Αγρίνιο, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το δυο μηνών βρέφος, που παρέμεινε διασωληνωμένο για μερικές ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, κατάφερε να ξεπεράσει τη λοίμωξη και σήμερα αναχώρησε για το σπίτι του. Μάλιστα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, το βρέφος αεροβαπτίστηκε, λαμβάνοντας το όνομα Νεκτάριος.

Την Παρασκευή, λίγο πριν λάβει ο μικρός το εξιτήριό του, ολοκληρώθηκε η βάπτιση σε μία σεμνή τελετή με τον Πατέρα Χαρίτωνα του νοσοκομείου Ρίου. «Ήμασταν όλοι εκεί και ευχηθήκαμε στο μικρό Νεκτάριο να είναι τυχερό και δυνατό στη ζωή του. Η ζωή του ανήκει» είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.

patra_vrefos
patra_vrefos2

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...