Σ. Βαρδάκης: «Οι ωφελούμενοι Κοινωφελούς Εργασίας κέρδισαν σήμερα μια σημαντική μάχη στην αίθουσα των δικαστηρίων»

Petite Perle 300×250

Κερδισμένοι βγήκαν και από την τελευταία μάχη τους στις αίθουσες των δικαστηρίων 130 ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, καθώς διατηρούν τις θέσεις εργασίας τους τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του '22.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, που με κάθε πρόσφορο τρόπο βρίσκεται στο πλευρό τωνωφελούμενων, δήλωσε:

«Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας κατάφεραν να κερδίσουν μία σημαντική μάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων και θα συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κατά τους επόμενους μήνες.

Στις παρούσες συνθήκες, οι ωφελούμενοι πρέπει να προστατευτούν και να παραμείνουν στις θέσεις τους, καθώς ομολογουμένως καλύπτουν πραγματικές ανάγκες στους φορείς όπου εργάζονται.

Το κοινωνικό κράτος που ενίσχυσε και διαφύλαξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ξηλώνεται αργά και μεθοδικά από τον κ. Μητσοτάκη, με κάθε τρόπο. Οι δομές και οι φορείς του δημοσίου συστηματικά αποδυναμώνονται από προσωπικό, μέχρι την τελική απαξίωση τους, λόγω της ιδεολογικής εμμονής της κυβέρνησης».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ