Τι αποφασίστηκε για το περιστατικό με το αντισηπτικό στα μπουκάλια μαθητών

Petite Perle 300×250

Πολύωρη και δύσκολη η συνεδρίαση στο Γυμνάσιο, όπου σημειώθηκε η φάρσα που πήρε άσχημες διαστάσεις

Μετά από πολλές ώρες συνεδρίασης, ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Ηρακλείου, παρουσία του κηδεμόνα ενός μαθητή που υποδεικνύεται ως ένας από τους δύο 14χρονους που έβαλαν αντισηπτικό στα μπουκάλια δύο μαθητριών, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο, απόφαση δεν υπήρξε!

Παρών ήταν και ο σύμβουλος παιδαγωγικής καθοδήγησης που είναι αρμόδιος για τα σχολεία της περιοχής.

Η συνεδρίαση έληξε, χωρίς αποτέλεσμα, στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής και τελικά κρίθηκε σκόπιμο η διαδικασία να επαναληφθεί μία, ακόμα και δύο φορές, προκειμένου να καταλήξουν στη σωστή απόφαση.

Όπως είπε στο Cretalive ο διευθυντής του σχολείου σήμερα παρουσιάστηκαν και νέα στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν και αναλόγως να κριθεί τι θα συμβεί.

Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τον μαθητή, ωστόσο, μπορεί να μη χρειαστεί να επιβληθεί αυτή η ποινή.

Όλοι θέλουν να γίνει το παιδαγωγικά ορθό, η απόφαση να είναι προς όφελος των μελών της σχολικής κοινότητας και οι τόνοι να κρατηθούν χαμηλά.

Ο διευθυντής του σχολείου αναφέρει πως όλα τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, ωστόσο, ένας μαθητής που φέρεται να συμμετείχε στη… φάρσα αποφάσισε να πάρει μετεγγραφή. Συνεπώς, το συγκεκριμένο σχολείο δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα για το παιδί και οι αποφάσεις που θα ληφθούν δεν το αφορούν, η συνεδρίαση θα γίνει για έναν μαθητή μονάχα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ