Τίμησαν την ψυχή του Ενυδρείου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονοματοδοσίας της κεντρικής αίθουσας ως αίθουσα "Μιχάλης Παπαδάκης"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ενυδρείο Κρήτης του ΕΛΚΕΘΕ, προς τιμήν του αείμνηστου Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος διετέλεσε Προϊστάμενος του Ενυδρείου Κρήτης  από την ίδρυσή του και Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΛΚΕΘΕ.

Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς, συνεργάτες και εκπρόσωποι της πολιτείας. Ανάμεσά  τους ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης Σταύρος, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κος Σέγκος Ιωάννης, ο Βουλευτής Ηρακλείου κος Λογιάδης Γεώργιος και εκπρόσωποι της Πανεπιστημιακής κοινότητας Κρήτης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής  του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και Πρόεδρος του Δ.Σ. Δρ. Αντώνιος Ν.  Μαγουλάς, ο Διευθυντής  του ΙΘΑΒΒΥΚ και Επιστημονικός υπεύθυνος του  Ενυδρείου, Δρ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, η Υπεύθυνη Ενυδρειολογίας του Ενυδρείου και Ερευνήτρια Β΄ Δρ. Ασπασία Στεριώτη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. κα Νίκη Τσάγκη.

Παράλληλα με την εκδήλωση και ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου του Μιχάλη Παπαδάκη έγινε η Ονοματοδοσία της κεντρικής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Ενυδρείου Κρήτης ως «Αίθουσα Μιχάλη Παπαδάκη». Η αίθουσα αυτή στοχεύει σε μια δυναμική και επίκαιρη προβολή της θαλάσσιας έρευνας  και αποτελεί ένα χώρο έκφρασης και επικοινωνίας του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και του Ενυδρείου Κρήτης με το ευρύτερο κοινό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ