Με σκόρερ τον Μεμοτσέλα ο Ρωμανός 2-0 την Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα γνώρισε την ήττα από τον Ρωμανό στο γήπεδο της Ελιάς για την 12η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ με 2-0.

Ο αγώνας ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις άμυνες τους .

Ο προπονητής της Δαμάστας Φάνης Χαλκιαδάκης έχει στήσει άψογα την ομάδα του με ιδιαίτερο βάρος να ρίχνει στην στην αμυντική λειτουργία της , με τον αμυντικό Μαρκάκη να καθοδηγεί την αμυντική γραμμή της ομάδας .

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 30΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλάφα ,απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κοκολάκης και ο Μυλωνάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι .

Ενώ πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μυλωνάς σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι .

To 0-0 σκορ ημιχρόνου κρίνεται δίκαιο βάση των ελαχίστων φάσεων που δημιουργηθηκαν στο πρώτο μέρος .

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ,ο Ρωμανός κέρδισε πέναλτυ με τον Μυλωνά που ανατράπηκε από τον Πεταλάκη.

Αρχικά ο διαιτητής Βισκαδούρος δεν έδωσε πέναλτυ όμως μετά την υπόδειξη του βοηθού του , έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα στο 54΄ ο Μεμοτσέλα και έκανε ο 1-0 δίνοντας προβάδισμα για τους γηπεδούχους .

Ο Ρωμανός ανέβασε την απόδοση του μετά την φάση του γκόλ και κατάφερε πάλι με τον Μεμοτσέλα μετά από ασταθή απέκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με εύστοχο σουτ στο 78΄να γράψει το 2-0 .

Το σκόρ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή .

Αυτή ήταν μια δίκαιη και δύσκολη νίκη για τον Ρωμανό , που ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας δύο τέρματα εξασφάλισε τους τρείς βαθμούς της νίκης .

Από την άλλη η Δαμάστα άφησε ανοικτούς χώρους που εκμεταλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει τον Ρωμανό.

Ενώ έχει παράπονα από τον διαιτητή για τον καταλογισμό του πέναλτυ που οδήγησε στο γκόλ για τους γηπεδούχους .

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τέθηκε σε αμφιβολία από τον διαιτητή η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μυλωνά του Ρωμανού καθώς είχε νοσήσει από κορωνοϊο και χρειαζόταν νέα κάρτα υγείας . Παρόλα αυτά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που διεξήχθη , επιλύθηκαν τα όποια υγειονομικά ζητήματα και ο επιθετικός του Ρωμανού αγωνίστηκε κανονικά και νόμιμα .

Ρωμανός:Ρουμπάκης,Μπαλάφας,Δουζένης(64 Μαυρομάτης),Ρουμπάκης,Ανυφαντάκης,Γιακουμάκης,Ταβλαδωράκης,Χαλιλάλ,Μεμοτσέλα(84' Κουκάκης),Σεραφειμίδης(87' Μαυρίδης),Μυλωνάς

Δαμάστα:Δανδάλης-Κοκολάκης,Κουτσάκης(66' Μπαντούνας),Απλαδάς,Μαρκάκης,Πεταλάκης,Αποστολάκης,Κουτσοποδιώτης,Καραξής(84΄ Κοσμάς),Κλαπάκης,Τζουβάρας, Ψωμάς(80' Κωτούλας)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ