Super League 2: Ήττα για τον Ηρόδοτο στο Αιγάλεω (video)

Petite Perle 300×250

Ο Ηρόδοτος ηττήθηκε από το Αιγάλεω επικράτησε 2-0 του Ηρόδοτου εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες στην Super League 2. Οι γηπεδούχοι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στη νίκη κόντρα στους φιλοξενούμενους που ήταν μαχητικοί αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Μετά την ήττα από την Καλλιθέα το Αιγάλεω επικράτησε 2-0 του Ηρόδοτου εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες στην Super League 2. Οι γηπεδούχοι με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στη νίκη κόντρα στους φιλοξενούμενους που ήταν μαχητικοί αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς.

Οι Αρναρέλλης (17΄) και Βουκελάτος (80΄) σημείωσαν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Στο μεταξύ πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Καρβέλα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έχοντας υπηρετήσει από όλα τα πόστα το μπασκετικό τμήμα της ομάδας (αθλητής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας).

Το Αιγάλεω μπήκε δυνατά στο ματς και επέβαλλε το ρυθμό του ανοίγοντας το σκορ στο 17ο λεπτό με δράστη τον Αρναρέλλη, ο οποίος χτύπησε για μια ακόμα φορά φέτος.

Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Παναγιώτου από τα δεξιά, ο Πιαστόπουλος νίκησε τον Δήμιζα στον αέρα και με νέα κεφαλιά ο Αρναρέλλης πέτυχε το τρίτο του γκολ τη φετινή χρονιά κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο Ηρόδοτος αντέδρασε και στο 23ο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Χατζησάββας έστρωσε στον Βρεττό που νικήθηκε από τον Σικαλιά, η μπάλα έφθασε στον Κατίδη που έκανε το πλασέ αλλά ο Βλάχος έδιωξε προ της γραμμής.

Στο 48ο λεπτό οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι σε ανατροπή του Τσιλιγκίρη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τριμμάτης έπιασε την κεφαλιά αλλά πάνω στη γραμμή ο Κόρτσαμ έσωσε τον Ηρόδοτο από 2ο γκολ. Στο 54΄ Καββαδίας δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 για το Αιγάλεω με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Κάτι το οποίο έπραξε τελικά στο 80ο λεπτό Βουκελάτος, ο οποίος με κεφαλιά σκόραρε για το 2-0.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (83′ Σταματάκης), Τριμμάτης (83′ Μπρέμπος), Αρναρέλλης (46′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης (79′ Βουκελάτος), Πιαστόπουλος (79′ Τσίτσαρης).

Ηρόδοτος (Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσαμ, Καντέ (60′ Δ. Κοιλιάρας), Αργκιλέσι (60′ Γ. Κοιλιάρας), Κατίδης, Σουρνάκης, Αποστολίδης, Χατζησάββας, Λουμπάκης, Βρεττός, Γκίνη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ