Τίμησαν τον Άγιο Νικόλαο στην Τύλισο (pics-vid)

Petite Perle 300×250

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος ο Άγιος Νικόλαος που είναι πολιούχος στην Τύλισο.

Από νωρίς μαζεύτηκαν οι πιστοί και από τις γύρω περιοχές για να προσκυνήσουν την εικόνα του Άγίου, ενώ αρκετές ήταν και οι αρτοκλασίες που προσφέρθηκαν.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Τυλίσου πρόσφερε τον μπακαλιάρο τηρώντας το έθιμο, ενώ κέρασμα πρόσφερε ο σύλλογος γυναικών και η οικογένεια Στεργίου.

Φωτογραφία αρχείου

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών φέτος, δεν πραγματοποιήθηκε το εθιμοτυπικό τραπέζι με το μπακαλιάρο στην αίθουσα του συλλόγου, αλλά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου προσέφερε μπακαλιάρο και άλλα εδέσματα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας σε μορφή μπουφέ.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Εσπερινό ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς, ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Τυλίσου Γαζίου Κεραμουτσίου Μανώλης Βασιλάκης Βαγγέλης Παρασύρης και Πόπη Θραψανιωτάκη.

Επίσης ο πολιτευτής και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ματαλιωτακης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης. Εκτός τους εφημέριους Τυλίσου πατήρ Γεωργιο Μαλλιωτάκη και Εμμανουήλ Αστυρακάκη παρευρέθηκαν ο εφημέριος Κωνσταντίνου και Ελένης Χριστόδουλος Νικάκης και πατήρ Εμμανουήλ Ξυλούρης εφημέριος Αγίας Μαρίνας.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ