Να επιτραπεί η σύσταση κάθετων ιδιοκτησιών στα ακίνητα των κείμενων στις εκτός σχεδίου πόλεων και οικισμών περιοχές

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Στη Βουλή η κοινή επιστολή του ΤΕΕ/ΤΑΚ και του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης – Παράρτημα Ηρακλείου

Την ανάγκη να επιτραπεί η σύσταση διηρημένων ιδιοκτησιών επί ανεξαρτήτων κτιρίων (κάθετες ιδιοκτησίες), επί των κείμενων στις εκτός σχεδίου πόλεων και οικισμών περιοχών, ακινήτων, αναδεικνύει με Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με τη συνυπογραφή των Βουλευτών Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη.

Καταθέτοντας την κοινή επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ) και του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης (Παράρτημα Ηρακλείου) με βασικό αίτημα να εκδοθεί το π.δ. του άρθρου 5, παρ 4 του Ν4178/2013, οι Βουλευτές ζητούν απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό, σχετικά με το εάν προτίθεται να ικανοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...