Ο Καιρός στο Μαλεβίζι: 3ήμερη πρόγνωση

Petite Perle 300×250

Με χαμηλή θερμοκρασία και έντονες κατά διαστήματα βροχές αναμένεται να κυλήσει η μέρα σήμερα

Με καταιγίδα τα ξημερώματα της Τρίτης και με βροχή ξεκίνησε η μέρα. Έτσι αναμένεται να συνεχιστεί κατά τις πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι, καθώς στην πορεία της ημέρας θα υπάρξει συννεφιά με δυνατούς ανέμους. Οι άνεμοι θα νότιοι νοτιοδυτικοί εντάσεως έως και 5 μποφόρ, με ριπές ανέμου έως τα 55 km/h. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει του 14 βαθμούς κελσίου, με τη χαμηλότερη να καταγράφεται με 12 βαθμούς  αργά το βράδυ.

Από το meteo.gr

Την Τετάρτη προβλέπεται μικρή βελτίωση του καιρού ως προς την ηλιοφάνεια,  όχι ως προς τη θερμοκρασία. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα με την υψηλότερη να είναι οι 15 βαθμοί κελσίου, ενώ πτώση θερμοκρασίας σημειώνεται τις πρωινές και τις βραδινές ώρες όπου θα πέσει στους 8 βαθμούς κελσίου. Ο άνεμος μετατοπίζεται δυτικά εντάσεως 3-5 μποφόρ με τις ριπές ανέμου να φθάνουν  τα  55 km/h προς το μεσημέρι, ενώ από τις 23:00 το βράδυ θα γυρίσει ξανά σε νοτιά κάνοντας την επόμενη μέρα δύσκολη.

Από το meteo.gr

Για τη Πέμπτη, η επιστροφή του νοτιά φέρνει αρκετή συννεφιά  με  υψηλότερη θερμοκρασία που θα φτάσει και τους 18 βαθμούς κελσίου και η χαμηλότερη στους 15 αργά το βράδυ. Όμως από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ ο νότιος  άνεμος θα έχει ένταση 5 μποφόρ με τις ριπές στα 55 km/h

Από το meteo.gr

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ