ΟΦΗ: Ξανά διαθέσιμος ο Πασαλίδης, αγωνία για Διαμαντή

Petite Perle 300×250

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης υπολογίζεται εκ νέου από τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ, στον οποίο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Απόστολου Διαμαντή. Αποφόρτιση για Βούρο και Μεγιάδο.

Λόγω ίωσης ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έχασε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, αλλά την Τρίτη (7/12) επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/12, 15:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Απόστολος Διαμαντής. Οι ενοχλήσεις που έχει ο αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων είναι στον αριστερό προσαγωγό. Ο Νέιρα με τον Ντουρμισάι έκαναν επανεξέταση και αποφασίστηκε να αρχίσουν άμεσα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, για να φτάσουν στο επίπεδο των συμπαικτών τους.

Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και οι Πραξιτέλης Βούρος και Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω χτυπημάτων που δέχθηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ουές συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ