Τσουμάνης: «Σοκάρουν» τα τελευταία μηνύματα απελπισίας του: «Κόουτς έχω πάρει την απόφασή μου»

Petite Perle 300×250

Σοκάρουν τα τελευταία μηνύματα του Νίκου Τσουμάνη προς γνωστό του προπονητή, ο οποίος προσπάθησε μάταια να δώσει λύση στα προβλήματα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Τσουμάνης βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 31 ετών τον περασμένο Οκτώβρη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία χωρίς σφυγμό μέσα στο αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή, δεν προέκυψε εμπλοκή άλλου προσώπου.

Όπως αποδεικνύεται και από τα τελευταία μηνύματα που έστειλε σε προπονητή τον οποίο σεβόταν και εκτιμούσε ιδιαίτερα, προχώρησε στην απονενοημένη πράξη όντας πνιγμένος στα χρέη. Η τηλεοπτική «Δίκη» έφερε στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία μηνύματα που είχε στείλει ο Τσουμάνης και έδειχναν την απόγνωσή του, βιώνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση και έχοντας λαμβάνειν χρήματα από τρεις ομάδες.

ΜΗΝΥΜΑ 4 Σεπτεμβρίου

«Κόουτς τι κάνεις?? Είσαι Θεσσαλονίκη?? Θα ήθελα να βρεθούμε σύντομα κάποια στιγμή θέλω να συζητήσουμε κάτι, δεν αφορά τα ποδοσφαιρικά αλλά κάτι πολύ προσωπικό. Είσαι άνθρωπος που εκτιμάω και πιστεύω θα μπορέσεις να μου βρεις μια λύση. Όταν μπορέσεις απάντησέ μου»

Πηγή: gazzetta

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ