ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου: Μεγάλη ικανοποίηση από τη συμμετοχή του κόσμου

Petite Perle 300×250

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την συμμετοχή και την συμβολή τους στην άψογη υλοποίηση της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας του Α' γύρου της εκλογής Προέδρου στο Κίνημά μας.

Όπως γνωρίζετε η εκλογική διαδικασία του Β΄ γύρου της 12/12/2021 θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο υποψηφίων, Νίκου Ανδρουλάκη και Γεώργιου Παπανδρέου.  

Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών θα είναι από τις 07:00 έως 19:00 στην Ελλάδα. Ειδικά για τα εκλογικά τμήματα του Εξωτερικού ισχύουν οι ίδιες ώρες διεξαγωγής με αυτές της 5ης Δεκεμβρίου.

Τα εκλογικά τμήματα θα βρίσκονται στους ίδιους χώρους όπως και την 5η Δεκεμβρίου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που θα ανακοινωθούν σε επόμενη απόφαση της ΕΔΕΚΑΠ και οι αλλαγές αυτές θα ανακοινωθούν τοπικά, εκτός από την ανάρτηση στο site του Κινήματος.

Την β' Κυριακή δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψηφοφόροι συμμετείχαν στον Α' γύρο της εκλογικής διαδικασίας, χωρίς οικονομικό αντίτιμο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισαν στον α' γύρο                

            Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου 

               Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ 

                             6974456117 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ