Έφτασαν οι πρώτες λυόμενες σχολικές αίθουσες, δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Petite Perle 300×250

Τα πρώτα 9 κλειδιά από τις 28 συνολικά σχολικές αίθουσες που θα διατεθούν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, παρέδωσε την Τετάρτη στο Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλης Βασιλειάδης εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός,  Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν έρθει και οι 28 αίθουσες (ανάμεσα τους οι συνοδευτικοί οικίσκοι υγιεινής και γραφείων), οι οποίες θα τοποθετηθούν, εκτός από το ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου, σε όποιο σχολείο υπάρχει ανάγκη. Οι αίθουσες είναι πλήρως εξοπλισμένες προκειμένου να είναι αυτόνομες και να εξυπηρετούν μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης δήλωσε:  «Είναι γνωστή η εθελοντική προσφορά του Ολυμπιακού, όπου παρίσταται ανάγκη. Η στήριξη τους από την πρώτη στιγμή προς το Δήμο μας είναι σημαντική. Με τους συγκεκριμένους οικίσκους, κλείνει το θέμα των σχολικών αιθουσών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη γι αυτή τη δωρεά. Έδειξε την ευαισθησία του και θέλω να του απευθύνω πρόσκληση, να έρθει εδώ  να τον ευχαριστήσουμε και από κοντά. Είναι μία πρόσκληση από όλους τους κατοίκους του Δήμου μας καθώς ο κ. Μαρινάκης έχει σταθεί αρωγός στον αγώνα που δίνουμε για να ξεπεράσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση».

Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Η εθελοντική δράση του Ολυμπιακού είναι συνεχής και πολυετής. Στα πλαίσια αυτά στέκεται δίπλα στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με στόχο να στηρίξει τον αγώνα που δίνει η Δημοτική Αρχή για την ανακούφιση τους από τα προβλήματα. Είναι μια δαπάνη περίπου 1 εκ. ευρώ που δεν «αγκομάχησε» ο κ. Μαρινάκης να διαθέσει για τον τόπο του».

Παράλληλα με τις αίθουσες, τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής, παρέδωσαν προστατευτικές μάσκες αλλά και ποδοσφαιρικές μπάλες, οι οποίες μοιράστηκαν σε σχολεία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Μάλιστα το επόμενο διάστημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα επαναλάβει την πρωτοβουλία αυτή ώστε όλα τα παιδιά να λάβουν τα δώρα της ΠΑΕ-Ολυμπιακός. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ