Επίσκεψη της Αναπληρώτριας Πρέσβεως της Μ. Βρετανίας στη Περιφέρεια Κρήτης

Petite Perle 300×250

Η Αναπληρώτρια Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Susan Geary επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη.

Στην διάρκεια της συνάντησης παρουσία και της Υποπροξένου της Μ. Βρετανίας στη Κρήτη Αριστέας Χουρδάκη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον τουρισμό, την οικονομία, την εξαγωγική δραστηριότητα της Κρήτης στην γηραιά Αλβιώνα όπως επίσης διαπολιτισμικά θέματα.

Ο κ. Συριγωνάκης ευχαρίστησε την κ. Geary για την επίσκεψη ενώ επισήμανε το γεγονός ότι το τουριστικό ρεύμα από τη Μ. Βρετανία στην Κρήτη εξακολουθεί να είναι σε υψηλό επίπεδο σε ετήσια βάση, ενώ υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω αύξησης με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Συριγωνάκης πρόσφερε στην Geary ένα λεύκωμα της Κρήτης ενώ με την σειρά της η Αναπληρώτρια Πρέσβης της Μ. Βρετανίας πρόσφερε στον Αντιπεριφερειάρχη μια γκραβούρα όπου απεικονίζεται η κατοικία που ανήκε στη σύζυγο του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου που στη συνέχεια έγινε δωρεά στη Βρετανική Κυβέρνησηκαι σήμερα είναι η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ