Άναψαν το δέντρο στην Αγία Μαρίνα – Του χρόνου στην καινούρια πλατεία είπε ο Δήμαρχος (video-φωτ.)

Petite Perle 300×250

Μαι ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι) το απόγευμα του Σαββάτου.

Η βραδιά τα είχε όλα: χορό, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κεράσματα, πυροτεχνήματα και φυσικά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία, Ευγενία Μαζαράκη, η οποία ευχαρίστησε τον Δήμο Μαλεβιζίου και την Κοινότητα Γαζίου, την Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου, ιδιαίτερα την εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού, Εύα Κουτσογιαννάκη, το Μουσικό Σύνολο Θύραθεν και τέλος τα παιδιά του Συλλόγου.

Παράλληλα, η κ. Μαζαράκη όπως είπε "ευχόμαστε όλο αυτό που περνάμε εδώ και δύο χρόνια να τελειώσει σύντομα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας".

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας ο οποίος ευχαρίστησε τους Συλλόγους της Αγίας Μαρίνας, ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γυναικών Μαλβαζία που όπως ανέφερε "βάζει πολύ μεράκι και πολύ πάθος".

Επίσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε "τον πρόεδρο της Κοινότητας, Βαγγέλη Παρασύρη και στους συνεργάτες του, τη χορωδία που δίνει πάντα το παρών και το Μουσικό Σύνολο Θύραθεν".

Ο κ. Μποκέας σε αυτό το σημείο, αφού έδωσε σε όλους τις ευχές του, δεσμεύτηκε ότι "του χρόνου θα στολίσουμε το δέντρο εδώ σε μια καινούρια πλατεία".

Μετά την αντίστροφη μέτρηση όλων έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα μικρά παιδιά του Συλλόγου Μαλβαζία που χόρεψαν Jumba, και ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου και το Μουσικό Σύνολο Θύραθεν.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκη Ζερβού, , η αντιδήμαρχος Παιδείας Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλης Παρασύρης και Γιάννης Άσπρης, η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Μαρίνα Βογιατζή, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Τάσος Λιαδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ