Super League 2: Συναρπαστικό ματς και νίκη του Καραϊσκάκη επί του Εργοτέλη, "σεφτέ" ΟΦΙ

Petite Perle 300×250

Με τρία παιχνίδια άνοιξε το Σάββατο το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2 καθώς δύο ματς αναβλήθηκαν. Συγκεκριμένα το ματς της Ρόδου με την Καλλιθέα δεν διεξήχθη λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους, ενώ δεν έλαβε χώρα ούτε η αναμέτρηση Κηφισιά – Ζάκυνθος καθώς η νησιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για την Αθήνα λόγω της απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΝΟ.

Η Καλαμάτα σημείωσε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη χάρη στο 2-0 επί του Διαγόρα, ενώ ο Εργοτέλης παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο από τον Καραϊσκάκη, με δύο γκολ του Κόνραντ στο δεύτερο μέρος πήγε να φύγει με τον βαθμό από την Άρτα, ωστόσο στο τέλος ο Καραϊσκάκης βρήκε και τρίτο γκολ που του έδωσε και τη νίκη (3-2).

Στο κρητικό ντέρμπι, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας επικρατώντας με 1-0 στο Ρέθυμνο της Επισκοπής.

Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας χάρη στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο επί της Επισκοπής. Οι έντονοι άνεμοι που επικρατούσαν στο πρώτο μέρος ήταν ευνοϊκοί για την ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 25′ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μεσιδόρο, ο οποίος προς το τέλος του πρώτου μέρους είχε μια σημαντική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα απέναντι από τον Καλογεράκη. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά ο Βουό δεν κατάφερε να τελειώσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, ενώ από τη μεριά της η Επισκοπή πλησίασε για πρώτη φορά την ισοφάριση μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Χιμένεθ να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή και το 0-1 να διατηρείται ως το τέλος.

Σκόρερ: 25′ Μεσιδόρο

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Τσάβος (69′ Ανδρικόπουλος), Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Τασιούλης, Ντεμέτριος, Πολυχρόνης, Σταθόπουλος (69′ Σκόνδρας), Νταρζίσιο, Νοικοκυράκης (84′ Γεωργούσης)

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Κατάλντι (46′ Κοντοές), Μεσσιδόρο, Λεμονής (78′ Μπλάνκο), Χιντζίδης (58′ λ.τ Ψάνης), Μπενίτεζ, Βουό (88′ Ντε Λορέντζι), Χιμένεθ

Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 3-2

Συναρπαστικό ματς στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη να παίρνει στο τέλος τη νίκη με 3-2 επί του Εργοτέλη. Η έντονη βροχόπτωση βάρυνε πάρα πολύ τον αγωνιστικό χώρο με τον Καραϊσκάκη να έχει το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά στο σκορ. Το 2-0 για την ομάδα της Άρτας διαμορφώθηκε μέσα σε επτά λεπτά. Αρχικά ο Ντοναλντόνι με σουτ στο 21′ και έπειτα ο Ναζίμ με κεφαλιά στο 28′ έδωσαν σαφές προβάδισμα στον Καραϊσκάκη, με τον Εργοτέλη ωστόσο να απαντάει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Κόνραντ στο 46′ μείωσε σε 2-1 βάζοντας τους Κρητικούς ξανά μέσα στο παιχνίδι. Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 66′ έφερε το ματς στα ίσια για τον Εργοτέλη, ο οποίος είχε πλέον την ψυχολογία με το μέρος του για να κάνει ακόμα και την ολική ανατροπή. Όμως στο 87′ ο Καραϊσκάκης κατάφερε να εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταματή να πάρει τη νίκη με 3-2, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα. Λίγο πριν το τρίτο γκολ των γηπεδούχων ο Ποζατζίδης είδε την εκτέλεση φάουλ να καταλήγει στο δοκάρι του Χουάντερσον.

Σκόρερ: 21′ Ντοναλντόνι, 28′ Ναζίμ, 87′ πεν. Σταματής – 46′, 66′ Κόνραντ

Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπάγκουκα (72′ Βαφειάδης), Ναζίμ, Σταματής (88′ Δερμιτζάκης), Ρούνεϊ (90+2′ Φετεινίδης), Ντοναλντόνι

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Ποζατζίδης, Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (83′ Αχμέντ), Βουτσάς, Πέιος (32′ Νεράλ), Κωστανάσιος (73′ Κοκκίνης), Κόνρααντ, Κουάτενγκ (46′ Πατρινός)

Πρόγραμμα και αποτελέσματα:

Σάββατο 11/12

Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Καλαμάτα – Διαγόρας 2-0

Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 3-2

Κηφισιά – Ζάκυνθος (αναβλήθηκε)

Ρόδος – Καλλιθέα (αναβλήθηκε)

Λεβαδειακός – Αιγάλεω (17:00)

Κυριακή 12/12

ΑΕΚ Β' – Χανιά (14:45)

Παναθηναϊκός Β' – Αστέρας Βλαχιώτη (14:45)

Ρεπό: Ηρόδοτος

Επόμενη (8η) αγωνιστική

Τετάρτη 15/12

Ζάκυνθος – ΑΕΚ Β' (14:00)

Χανιά – Καλαμάτα (14:30)

Αστέρας Βλαχιώτη – Καραϊσκάκης (15:00)

Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β'

ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά

Καλλιθέα – Επισκοπή

Αιγάλεω – Ρόδος

Ηρόδοτος – Λεβαδειακός

Πηγη: https://www.messinialive.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ