Αρκαλοχώρι: Θα ψηφίσουν μέσα στους οικίσκους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Petite Perle 300×250

Μαζική προσέλευση κόσμου παρατηρείται από νωρίς το πρωί στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο Αρκαλοχώρι.

Οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν δεινοπαθήσει τα μέγιστα τους τελευταίους μήνες εξαιτίας του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στην ανάδειξη νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Μέσα στους οικίσκους νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία ψηφίζουν για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου χωρίς να κρύβουν την αισιοδοξία και την προσδοκία τους τόσο για τον πολύπαθο τόπο τους όσο και για τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αρκαλοχώρι είναι ο τόπος καταγωγής του υποψήφιου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ ο πατέρας του Μ. Ανδρουλάκης ήταν και είναι σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

Σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσο προσήλθαν στις κάλπες την προηγούμενη Κυριακή και πλήρωσαν το αντίτιμο των 3 ευρώ. Υπογραμμίζεται ότι δεν θα πληρώσουν τίποτα σήμερα. Αρκεί να έχουν μαζί τους την ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν θα είναι τα ίδια της προηγούμενης εβδομάδας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Τα πρώτα αποτελέσματα υπολογίζεται να βγουν 1-1.5 ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες.

πηγή: www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ