Γιορτάζουν τη νίκη στο χωριό του Ν. Ανδρουλάκη (pics-vid)

Petite Perle 300×250

Η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής σκόρπισε ικανοποίηση στους δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους του σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης όμως η χαρά ήταν απερίγραπτη. Στο Ψυχρό του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου τόπο καταγωγής του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, οι λιγοστοί κάτοικοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους για το δικό τους παιδί, για τον δικό τους Νίκο.

Για εκείνον που θυμούνται με κοντά παντελονάκι να παίζει τα καλοκαίρια στα σοκάκια του χωριού, για εκείνον που όπως λένε δεν τους ξέχασε ποτέ ανεβαίνοντας στην πολιτική ιεραρχία της χώρας.

Όπως μαρτυρούν όσοι τον γνωρίζουν από μικρό αγόρι, ο Νίκος Ανδρουλάκης άρχισε να ασχολείται με την πολιτική και το ΠΑΣΟΚ ήδη από τα εφηβικά του χρόνια… και από τότε δεν αποχώρησε από το κόμμα ούτε μια μέρα.

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ξεχώριζε από μικρός για το ήθος, τις αξίες του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και την εργατικότητά του.

Όλοι μιλούν για ένα σεμνό παιδί, χαμηλών τόνων που μεγαλώνοντας διατήρησε την επικοινωνία με τους συγχωριανούς του. «Ήθελε να ακούει από τους ίδιους τα προβλήματα τους». λέει ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Στεφανάκης.

Πηγή: creta24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ