Κρήτη: «Όταν με ακούμπησε στα οπίσθια, μου κόπηκαν τα πόδια», η 28χρονη απογραφέας για τη σεξουαλική παρενόχληση

Petite Perle 300×250

Τον τρόμο έζησε 28χρονη απογραφέας μητέρα όταν στις 10 Δεκεμβρίου, τις απογευματινές ώρες, πήγε σε προγραμματισμένο ραντεβού για την απογραφή ενός 25χρονου άντρα.

Σύμφωνα με την ίδια την απογραφέα, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr, έπαθε σοκ όταν ο 25χρονος απογραφόμενος άρχισε να την ακουμπάει σε ευαίσθητα σημεία του σώματός της.

Η εργαζόμενη μητέρα, δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε καθώς όταν χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού που είχε το ραντεβού, της άνοιξε την πόρτα ένα χαριτωμένο κορίτσι, η οποία ήταν η κοπέλα του 25χρονου σάτυρου.

«Την Παρασκευή στις 10 Δεκεμβρίου το απόγευμα, είχα πάει για απογραφή σε ένα σπίτι στο χωριό Ατσιτόπουλο. Ήταν ραντεβού, γιατί με είχε πάρει τηλέφωνο να πάω να τον απογράψω. Όταν έφτασα στο σπίτι, μου άνοιξε την πόρτα η κοπέλα του 25χρονου, όλα φαινόντουσαν φυσιολογικά. Μετά απο λίγο η κοπέλα του έβαλε το μπουφάν της και έφυγε να πάει στη δουλειά της, περίπου στις 17:30 το μεσημέρι. Εγώ έβγαλα τα χαρτιά μου και ξεκίνησα να κάνω τις ερωτήσεις που πρέπει για να τον απογράψω» είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 28χρονης, ο 25χρονος με το που έφυγε η κοπέλα του, άρχισε να της συμπεριφέρεται περίεργα κάνοντας την απογραφέα να νιώσει άβολα.

«Εκείνος, από την πρώτη στιγμή, προσπαθούσε να μου αποσπάσει την προσοχή λέγοντας μου διάφορες ασυναρτησίες. Μου έλεγε, έλα κοπελιά να σε κεράσω ρακές και με ρωτούσε πώς με αφήνει το αγόρι μου να μπαίνω στα ξένα σπίτια. Του απαντούσα με ήρεμο τρόπο, πως κάνω την δουλειά μου και οτι δεν έχω αγόρι, αλλά είμαι παντρεμένη με ένα παιδί και βιάζομαι να γυρίσω στο παιδί μου. Αυτός συνέχιζε να με διακόπτει με χαζές κουβέντες ενώ εγώ προσπαθούσα να κάνω την δουλειά μου» τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος επίδοξος βιαστής τής επιτέθηκε θωπεύοντας της το στήθος και μετά πήγε από πισω της και της έπιανε τα οπίσθια.  Η  28χρονη μητέρα έπαθε σοκ και άρχισε να τρέχει προς την πόρτα κλαίγοντας ενώ εκείνος συνέχιζε να της φωνάζει να κάτσει να πιούνε ρακές.

«Σε μια στιγμή, αυτός είχε πάρει θάρρος παρότι του τόνιζα ότι είμαι παντρεμένη και βρίσκομαι εδώ για δουλειά, έβαλε το χέρι του στο ταμπελάκι μου, τάχα για να δει το όνομά μου, το οποίο ταμπελάκι βρίσκεται στο ύψος του στήθους και αφού τον απέφυγα, άπλωσε και τα δύο του τα χέρια πάνω μου, και αφού με ακουμπούσε μου έλεγε "να δω το όνομά σου και να αλλάξεις θέση το ταμπελάκι για να φαίνεται πιο καθαρά" και κάτι τέτοιες σαχλαμάρες. Εμένα εκείνη την στιγμή μου κόπηκαν τα πόδια και σκεφτόμουν διάφορα, προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να ολοκληρώσω την απογραφή. Εκείνος μετά πήγε από πίσω μου και άρχισε να μου τραβάει το μπουφάν στο οποίο καθόμουν πάνω του. Ήθελε, να το κρεμάσει, μου το τραβούσε και το τραβούσα πίσω λέγοντας του ότι δεν χρειάζεται, εκείνος εκείνη την στιγμή άπλωσε πάλι τα χέρια του από πίσω μου και μου ακουμπούσε τα οπίσθια μου για να μου πάρει δήθεν το μπουφάν. Το οποίο κατάφερε και το πήρε και το πέταξε πάνω σε μια καρέκλα. Σε αυτό το σημείο εγώ τα χασα, σηκώθηκα γρήγορα πήρα το μπουφάν και έτρεξα προς την πόρτα, εγώ είχα τρομάξει περισσότερο γιατί με την συμπεριφορά του νόμιζα πως δεν θα με αφήσει να βγω έξω από το σπίτι. Εκεί έπαθα σοκ. Εκείνος βλέποντάς με στην πόρτα επέμενε να κάτσω μαζί του να πιούμε ρακές» είπε χαρακτηριστικά.

Η θαρραλέα γυναίκα, αφού έφυγε από το σπίτι του 25χρονου άντρα, πήγε κατευθείαν στη σπιτονοικοκυρά του και της είπε τι συνέβη ενώ μετά πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία προχώρησε αμέσως στη σύλληψη του νεαρού άντρα ο οποίος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ