ΣΥΡΙΖΑ: Ένοχος ο Μητσοτάκης γι' αυτό κρύβει Opinion Poll και Πέτσα

Petite Perle 300×250

«Η σημερινή κατάθεση του αντιπροέδρου του ΣΕΔΕΑ, κ. Μαύρου, αποτελεί κόλαφο για τον κ. Μητσοτάκη και το καθεστώς που επιχειρεί να στήσει με χειραγώγηση ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή όσα ειπώθηκαν για την Opinion Poll στην Εξεταστική Επιτροπή.

Γι' αυτό και θεωρούν στην Κουμουνδούρου πως εύλογα η ΝΔ προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο, αλλά η πραγματικότητα δεν τη βοηθά, καθώς σήμερα για μια ακόμη φορά, πάντοτε κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, δικαιώθηκε πλήρως η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η εξεταστική να μην αφορά μόνο τις λίστες Πέτσα, αλλά και την Opinion Poll.

Χαρακτηρίζουν, μάλιστα, ένοχο τον κ. Μητσοτάκη, γι' αυτό και κρύβει μία την Opinion Poll και μία τον Στέλιο Πέτσα: «Δεν θα καταφέρει όμως στο τέλος να κρυφτεί ο ίδιος. Γιατί πλέον είναι φανερό ότι τόσο πίσω από τον κ. Πέτσα όσο και πίσω από τον άφαντο ιδιοκτήτη της Opinion Poll κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και η "Μαξίμου ΑΕ"», αναφέρουν χαρακτηριστικώς.

«Ο κ. Μαύρος χαρακτήρισε σήμερα προβληματικό να δίνονται απευθείας αναθέσεις σε μια εταιρεία της οποίας ο ιδιοκτήτης πραγματοποιεί ταυτοχρόνως δημοσκοπήσεις. Ακριβώς αυτό δηλαδή που έκανε ο ιδιοκτήτης της Opinion Poll που αποθεώνει τον κ. Μητσοτάκη, λαμβάνοντας την ίδια ώρα απευθείας αναθέσεις 270.000 ευρώ σε άλλη εταιρία του. Επιβεβαίωσε όμως και κάτι άλλο. Ότι η συγκεκριμένη εταιρία όχι μόνο δεν δημοσίευσε παράτυπα ποιος είναι ο πελάτης– εντολέας της ύποπτης δημοσκόπησης του Μαΐου του 2021, αλλά δεν ζήτησε κιόλας να γίνει πλήρης έλεγχος από τον ελεγκτικό φορέα των δημοσκοπήσεων, διαψεύδοντας έτσι χαρακτηριστικά τις δηλώσεις των βουλευτών της ΝΔ που ισχυρίζονται διαρκώς ότι η Opinion Poll ελέγχθηκε πλήρως και βρέθηκε εντάξει», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ