Τα χρυσά στο Μαλεβίζι από τις Μαρίνα Πετούση, Ευαγγελία Κουτάντου και Ευτυχία Στριλιγκά

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Σάρωσε η ομάδα του Γιάννη Γεροντή στο επίσημο Πανελλήνιο Kick Boxing

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Μαλεβιζιώτισσες Μαρίνα Πετούση, Ευαγγελία Κουτάντου και Ευτυχία Στριλιγκά στο επίσημο Πανελλήνιο Kick Boxing που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία του Kick Boxing (ΠΟΚ).

Με μεγάλη ικανοποίηση και τα μετάλλια στο στήθος επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των Gerontis Fighters στην Κρήτη. Στις 9,10,11 & 12 Δεκεμβρίου διεξήχθη στην πόλη της Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing.

Μία άψογη διοργάνωση, φτάνοντας κοντά στις 2.000 συμμετοχές με πλήθος αθλητών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ήταν ένα πρωτάθλημα άκρως επιτυχημένο δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να αποκομίσουν μία σημαντική εμπειρία σε μία από τις πιο ξεχωριστές διοργανώσεις της χρονιάς.

Με αποστολή 20 ατόμων αναχώρησαν την Πέμπτη οι αθλητές των Gerontis Fighters από το Ηράκλειο, έχοντας βάλει σκοπό να δώσουν εξαιρετικές εμφανίσεις γεμάτες θέαμα και τεχνική στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αυτόν τον δύσκολο καιρό της προετοιμασίας, που απαιτούν οι συνθήκες των πρωταθλημάτων, η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παλιοί και νεοσύστατοι αθλητές του συλλόγου έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους και για ακόμη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους.

Η διαχείριση των αγώνων τους άριστη, ενώ κατάφεραν να αποσπάσουν 13 μετάλλια στο πυραμιδικό σύστημα εκ των οποίων 6 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα.

Συνολικά συμμετείχαν 11 αθλητές του κυρίου Γεροντή όλων των ηλικιακών κατηγοριών όπου με τις επιτυχίες τους, έφεραν τον σύλλογο τους στην πρώτη θέση της Κρήτης σε χρυσά μετάλλια, καθιστώντας τον και τονμοναδικό με τις περισσότερες συνολικά διακρίσεις.

Όλοι οι αθλητές του κυρίου Γεροντή τα πήγαν εξαιρετικά, ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βγαίνοντας φυσικά κερδισμένοι εφ όλης της ύλης.

Το επίπεδο ήταν ανεβασμένο καθώς συμμετείχαν αρκετοί αθλητές οι οποίοι κατέχουν πανελλήνιους πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους.

Από την αποστολή των Gerontis Fighters σίγουρα ξεχώρισαν οι νεάνιδες αθλήτριες, καθώς η Πετούση Μαρίνα κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία-42kg σε Light Contact και Kick Light καθώςκαι ασημένιο μετάλλιο στο στυλ του Point Fighting, έχοντας πάρει για 3η συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για την εθνική ομάδα.

Έπειτα και η Στριλιγκά Ευτυχία, δίνοντας εξαιρετικούς αγώνες ήρθε χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των -50kg στο αγωνιστικό στυλ του Point Fighting και στη συνέχεια ασημένιο μετάλλιο σε Light Contact και χάλκινο σε Kick Light.

Επιπλέον η έκπληξη από την Κουτάντου Ευαγγελία, ως πρωτοεμφανιζόμενη σε επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε με πυγμή και θάρρος παρόλο το νεαρό της ηλικίας της και την έλλειψη εμπειρίας. Κατάφερε να κατακτήσει στην κατηγορία -47kg δύο χρυσά μετάλλια σε Light Contact και Point Fighting όπως και μία 3η θέση στο Kick Light καθώς και εισιτήριο για την εθνική ομάδα , αφήνοντας πολλές προσδοκίες για την μελλοντική της πορεία στον αγωνιστικό χώρο.

Εξαιρετικά τα πήγαν επίσης και οι έφηβοι αθλητές του συλλόγου όπως ο Οικονόμου Μιχαήλ καθώς κατέκτησε στην κατηγορία – 57 kg χρυσό μετάλλιο στο point fighting και ασημένιο μετάλλιο στο light contact.

Ως πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπως το ίδιο συνέβη και για τον αθλητή Ρασούλη Ιάσονα ο οποίος αγωνίστηκε σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία-69 κιλά και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο light contact.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή Γεροντή Ιωάννη σε όλα τα παιδιά καθώς και τους γονείς τους που βρίσκονται δίπλα τους.

Αναλυτικά οι αθλητές και διακρίσεις:

Μαρίνα Πετουση

 • Light Contact -42 πρώτη θέση
 • Kick Light -42 πρώτη θέση
 • Point fighting-46 δεύτερη θέση      

 Ευτυχία Στριλιγκά

 • Light Contact -50 δευτερη θέση
 • Kick light -50 τριτη θέση                   
 • Point fighting-50 πρώτη θέση

Ευαγγελία Κουταντου

 • Light Contact -47 πρώτη θέση
 • Kick light -47τριτη θέση
 • Point fighting -47 πρώτη θέση

Αντώνης Αρβανιτάκης

 • Point fighting -57 Τρίτη θέση

Μιχάλης Οικονόμου

 • Light Contact -57 δεύτερη θέση
 • Point fighting -57 πρώτη θέση

Ιάσωνας Ρασούλης

 • Light Contact -69 Τρίτη θέση

Ειρηνη Κουτάντου

 • Kick light -32 μετάλλιο συμμετοχής

Αναστασία Πετούση

 • Point fighting-42 μετάλλιο συμμετοχής

ΓεροντήΔέσποινα

 • Light Contact -25 μετάλλιο συμμετοχής
 • Kick light -25 μετάλλιο συμμετοχής

Τσιχλής Μιχαήλ συμμετοχή

Αρβανιτάκης Γεώργιος συμμετοχή

Related Articles