O Κολυβάς άναψε το δέντρο του (vid-pics)

Petite Perle 300×250

Σε εορταστικό πνεύμα και ο οικισμός του Κολυβά

Σε κλίμα γιορτών όλο το Γάζι με τους κατοίκους του Κολυβά να φωταγωγήσουν χθες το βράδυ και αυτοί το δικό τους δέντρο, στη μικρή πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Την πρωτοβουλία για το στολισμό του δέντρου, είχε ο Νίκος Ρασούλης, ο οποίος μαζί με τον Βαγγέλη Παρασύρη, πρόεδρο της κοινότητας Γαζίου, ανέλαβαν την διοργάνωση της βραδιάς.

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε τόσο από τον οικισμό Κολυβά, όσο και από την ευρύτερη περιοχή και με μεγάλο ενθουσιασμό φωταγώγησαν το δέντρο, ενώ την παράσταση όπως πάντα έκλεψαν τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό αμέσως μετά. Κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης δεν έλειψε και η μουσική συντροφιά με τα παραδοσιακά κάλαντα, υπό τους ήχους της λύρας με το Γιάννη Ξυλούρη και του λαούτου με τον Δημήτρη Αποστολάκη και φυσικά με τις φωνές όλων των παρευρισκόμενων.

Μεταξύ άλλως παρευρέθησαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλης Παρασύρης, και αντιδήμαρχος Γρηγόρης Περυσινάκης καθώς και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Γαζίου, Γιάννης Άσπρης, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου, Ελένη Ξυλούρη και Μπάμπης Ξυλούρης.

Όπως πάντα, σύσσωμος ο Κολυβάς, φρόντισε να τρατάρει τους παρευρισκόμενους στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με διάφορα εδέσματα και ποτά τα οποία ετοίμασαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Ακόμα, μοιράστηκαν λιχουδιές στους μικρούς φίλους αλλά και ένα μπρελόκ σε σχήμα φλουρί βασιλόπιτας με ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους, δείχνοντας έτσι το εορταστικό κλίμα και την αγάπη που υπάρχει αυτές τις μέρες που διανύουμε.

Τα βεγγαλικά ήταν μια χορηγία του Οπτικά Φασουλάκης

Τα αναψυκτικά χορηγία του Super Market Βίστης

Τα μπρελόκ χορηγία του Αντώνη Ζαχαριουδάκη

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ