Ηράκλειο: Έσωσαν σκυλίτσα και τα κουτάβια της από την παγωνιά

Petite Perle 300×250

Μια σκυλίτσα με τα νεογέννητα κουτάβια της σώθηκε χάρη σε μια ευαισθητοποιημένη Ηρακλειώτισσα και την άμεση επέμβαση δημοτικών υπαλλήλων.

Η γυναίκα βρήκε την Παρακευή το ζώο στο δρόμο, κουλουριασμένο σε μια γωνιά να προσπαθεί να προστατεύσει τα κουτάβια του από το κρύο. Άμεσα ειδοποίησε τον δήμο Ηρακλείου και η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη ενημέρωσε το δημοτικό κυνοκομείο, εργαζόμενοι του οποίου έσπευσαν να παραλάβουν τα ζώα.

Η σκυλίτσα και τα κουτάβια είναι πλέον ασφαλή στο κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείου χάρη στην κινητοποίηση τόσο της γυναίκας όσο και των εργαζόμενων.

«Ευχαριστώ τόσο τη δημότισσα αλλά και τους υπαλλήλους που αμέσως έτρεξαν να φροντίσουν τα ζώα», δήλωσε στο Creta24 η κα Καναβάκη, η οποία απηύθυνε έκκληση στους πολίτες, με αφορμή την κακοκαιρία που «χτυπά» την Κρήτη να προστατεύουν όσο μπορούν τα ζώα«Δεν κρυώνουν μόνο οι άνθρωποι. Το ζήτημα των αδέσποτων είναι πολύ σοβαρό και στην πόλη μας έντονο. Και δε θα σταματήσω να λέω ότι θέλει συλλογική προσπάθεια και ευαισθητοποίηση. Δεν εγκαταλείπουμε τα ζώα. Υιοθετούμε αδέσποτα», κατέληξε η αντιδήμαρχος.

Πηγή: creta24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ