Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-1 : Βύθισε και άλλο τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός

Petite Perle 300×250

Τρίποντο… ανάσα (2-1) για τον Παναιτωλικό, που βύθισε ακόμα περισσότερο τον Ατρόμητο.

Με τον Νίκο Καρέλη να σκοράρει στην πρώτη του επαφή στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο που τους φέρνει στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 15 πόντους.

Από την άλλη, η… ελεύθερη πτώση του Ατρομήτου συνεχίζεται, με τους Περιστεριώτες να φεύγουν με άδεια χέρια και από το Αγρίνιο. Μετά από 15 αγωνιστικές, η ομάδα του Περιστερίου παραμένει καθηλωμένη στην προτελευταία θέση, με το μέλλον του Γιώργου Παράσχου να μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

Την υπεροχή ο Ατρόμητος, την ουσία ο Παναιτωλικός

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ από τα… αποδυτήρια. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Φλόρες, με ένα τρομερό ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς για το 1-0 του Παναιτωλικού.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να συνέλθει από το γρήγορο γκολ της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, κερδίζοντας σιγά σιγά μέτρα στο γήπεδο. Η πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 15΄, με το σουτ του Χαρίση να το μπλοκάρει εύκολα ο Μελισσάς.

Οι Περιστεριώτες συνέχιζαν να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους, με τις επιθέσεις τους να γίνονται κατά κύριο λόγο από την δεξιά πτέρυγα και τον Κιβρακίδη.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-1 : «Βύθισε» και άλλο τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός | to10.gr

Στο 34΄, οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία, με τον Χουχούμη να απειλεί από πλεονεκτική θέση και τον Πίριτς να μαζεύει εύκολα.

Η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 36΄, με τη σέντρα-σουτ του Κουλούρη να… ξυρίζει το δοκάρι του Μελισσά.

Λυτρωτής Καρέλης

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 49ο λεπτό, βαθιά μπαλιά στον Κουλούρη, με τον Έλληνα επιθετικό να σουτάρει και να αστοχεί από καλή θέση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος είχε νέα ευκαιρία, με τον Χαρίση να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η πίεση του Ατρομήτου απέδωσε καρπούς και στο 56΄, ήρθε η ισοφάριση. Από το ύψος του πέναλτι, ο Μαυρομμάτης κοντρόλαρε με το στήθος και εκτέλεσε τον Μελισσά για το 1-1.

Στο 63ο λεπτό το γκολ του Βέργου, ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την ομάδα του Αναστασίου να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 78΄. Ενα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Νίκος Καρέλης με κοντινή κεφαλιά, νίκησε τον Πίριτς για το 2-1 του Παναιτωλικού.

Μάλιστα, στην αμέσως επόμενη φάση, ο Έλληνας παίκτης σημείωσε και άλλο τέρμα, με τον Ευαγγέλου να το ακυρώνει για χέρι.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Παναιτωλικό να παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες(75′ Τσιγγάρας), Φλόρες, Μπαρμπόσα(75′ Καρέλης), Ντουάρτε(90+6′ Περέιρα), Μεντόσα(90+2′ Λούι), Βέργος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς, Κιβρακίδης, Στρούγγης(46′ Σπιριντόνοβιτς), Χατζησαϊας, Μαυρομάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης(77′ Νάτσος), Σάλομον, Ντένιτς(86′ Τζαβίδας), Μπεντινέλι(77′ Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ