LOVE BOUTIQUE: Η νέα πρόταση για τη γυναίκα στο Γάζι-Εγκαίνια (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Έγιναν χθες Σάββατο τα εγκαίνια του love boutiqe ενός νέου υπέροχου καταστήματος γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στο Γάζι επί της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου απέναντι από το πρατήριο καυσίμων Σγουρός.

Ιδιοκτήτες του καταστήματος είναι η Μάγδα Μεραμβελλιωτάκη και ο Γιώργος Μακράκης που δημιούργησαν ένα ξεχωριστό χώρο με γούστο και μεράκι για τη γυναίκα όπου φίλοι και γνωστοί τους ευχήθηκαν καλές δουλειές.

Οι ιδιοκτήτες Μάγδα Μεραμβελλιωτάκη- Γιώργος Μακράκης με τον πατήρ Ευάγγελο Παπουτσάκη
Οι ιδιοκτήτες με τον Αναξαγόρα Δεμενεόπουλο και τη σύζυγο του

Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος Γαζίου πατήρ Ευάγγελος Παπουτσάκης, ενώ υπήρχε πλούσιος μπουφές και d.j που συνόδευσε μουσικά τη βραδιά.

Η Μάγδα Μεραμβελλιωτάκη έχει από το 2016 ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην Ν. Αλικαρνασσό στην Λ. Ικάρου και Δημοκρατίας με γυναικείο και παιδικό ντύσιμο και φιλοδοξεί τώρα και στο Γάζι να φροντίσει για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της γυναίκας μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, το μοναδικό περιβάλλον, η ιδιαίτερα προσιτές τιμές και τα μοναδικά ρούχα που προσφέρει το love boutiqe σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην κάθε γυναίκα που επιθυμεί να νοιώθει ξεχωριστή με την εμφάνιση της, αξίζει να επισκεφθεί ένα από τα καταστήματα είτε στο Γάζι είτε στη Ν. Αλικαρνασσό.

Στο κατάστημα λειτουργεί και χώρος με ανδρικά αξεσουάρ για αγορές με στυλ, ιδιαίτερο γούστο και ποιότητα.

Τις γιορτινές ημέρες που ακολουθούν μπορείτε να κάνετε τα προσωπικά σας ψώνια , αλλά και να προσφέρεται δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από το κατάστημα love boutiqe στο Γάζι.

Μπορείτε να κάνετε και ON LINE ΑΓΟΡΕΣ μέσω Facebook Inbox 24 ώρες την ημέρα.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ