Ηράκλειο: Εμπρησμός πίσω από την φωτιά στα δύο οχήματα – Βρέθηκαν γκαζάκια

Petite Perle 300×250

Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία για την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε δύο ΙΧ στην Αγία Πελαγία.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες του Creta24, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν κάτω από το ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες oι ιδιοκτήτες των δύο οχημάτων στις 4 περίπου τα ξημερώματα της Δευτέρας άκουσαν μια έκρηξη και είδαν το ένα όχημα, μάρκας GOLF να τυλίγεται στις φλόγες.

Μάλιστα η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που επεκτάθηκε γρήγορα στο όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πρώτο. Οι ιδιοκτήτες των δύο αυτοκινήτων που μένουν στην ίδια πολυκατοικία προσπάθησαν να περιορίσουν τις φλόγες μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν σχεδόν αδύνατο καθώς σημειώνονταν εκρήξεις από τα ντεπόζιτα των οχημάτων.

Χαρακτηριστικό του μεγέθους της πυρκαγιάς είναι το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων δυσκολεύτηκαν να βγουν από το σπίτι αφού οι φλόγες «έγλυφαν» το οίκημα.

Η φωτιά έσβησε με την επέμβαση των πυροσβεστών, ωστόσο τα δύο αυτοκίνητα αλλά και εργαλεία και προσωπικά έγγραφα που υπήρχαν σε αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Πηγή: creta24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ