Νίκος Μεταξάκης: Ο άνθρωπος των ντέρμπι!!!

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Ένας από τους κυριότερους λόγους που ο ΑΟΤ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α1 ΕΠΣΗ και είναι και "επίσημα" από χθες πρωταθλητής χειμώνα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι ο πρώτος του σκόρερ, ο Νίκος Μεταξάκης.

Το να έχεις ένα παίκτη στην ομάδα σου που να σκοράρει πολλά γκολ πάντα είναι καλοδεχούμενο όμως το να έχεις ένα παίκτη που να σε παίρνει από το χέρι στα ντέρμπι του πρωταθλήματος με γκολ και ασίστ είναι σίγουρα το ιδανικό. Τα νούμερα του 24χρονου στα ντέρμπι μιλάνε από μόνα τους και αν έπρεπε να διαλέξω τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου στην Α1 θα έλεγα τον Μεταξάκη, όχι μόνο για τα γκολ που έχει βάλει αλλά κυρίως για την απόδοση του στα δύσκολα παιχνίδια.

Το πρώτο ντέρμπι για το Τυμπάκι δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη αφού ηττήθηκε από τον Ρωμανό με 2-1. Το μοναδικό γκολ του ΑΟΤ το έβαλε ο Μεταξάκης καθώς επίσης ήταν και ο καλύτερος της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς. Επόμενα ντέρμπι που ακολούθησαν με ΠΑΝΟΜ, ΠΑΟΚ και Ανθεστίωνα εκτός της καλής απόδοση που είχε με την ομάδα του να κάνει το 3Χ3, μοίρασε σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια και από μία ασίστ με τη σημαντικότερη εκείνη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο λεπτό, που έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Παπανδρέου. Στο τελευταίο ντέρμπι για τον πρώτο γύρο της Α1 με την ΑΕΚ ο Μεταξάκης έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με 2 δικά του γκολ οδήγησε τον ΑΟΤ σε ακόμα μία μεγάλη νίκη φτάνοντας τα 13 γκολ.

Φυσικά οι απόψεις διίστανται και κάποιοι να πιστεύουν ότι ο κορυφαίος παίκτης στην Α1 μέχρι τώρα είναι ο νεαρός Γιάννης Κενδριστάκης του ΠΑΟΚ που έχει φτάσει τα 20 γκολ και οι εμφανίσεις του είναι πολύ καλές, όπως και κάποιοι άλλοι να πιστεύουν πως καλύτερος μέχρι στιγμής είναι ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Μυλωνάς που έχει 19 γκολ και είναι αρκετά σταθερός στα παιχνίδια του. Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις έχουν πάρει φωτιά στο φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α1.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ