Στο πνεύμα των ημερών η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας

Petite Perle 300×250

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία μία ξεχωριστή εκδήλωση!!!

Τα παιδιά από το Θεατρικό παιχνίδι τραγούδησαν τα κάλαντα με την βοήθεια της δασκάλας τους Βαγγελιώ Παπουτσάκη και με συνοδεία το πιάνο του δάσκαλου πιάνου/αρμονιο Νίκο Φραγκιουδακη. Έπειτα ο "Άγιος Βασίλης"μοίρασε γλυκά και δωράκια.Τις προηγούμενες ημέρες έκαναν τα παιδιά της ρομποτικής (τμηματικά)παρουσίαση τις δημιουργίες τους με την επιμέλεια του δασκάλου τους Βαγγέλη Στιβακτακη. Τμηματικά έπαιξαν με την κιθάρα τους και τα παιδιά του τμήματος κιθάρας της δασκάλας Ελένη Βελγακη τα κάλαντα.Τα τμήματα χορού χόρεψαν τις υπέροχες φιγούρες τους με την δασκάλα τους Μαρία Δαφνομήλη. Zumba σε ρυθμούς Χριστουγέννων χόρεψαν τα παιδιά του τμήματος της Μαρία Δαφερμου και τα τμήματα ζωγραφικής έκαναν Χριστουγεννιάτικα αριστουργήματα με την δασκάλα τους Περη Καμαριτη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας εύχεται σε όλους έναν έναν ξεχωριστά καλά Χριστούγεννα,και να σας βρει το νέο έτος με Αγάπη,Υγεία,και ευημερία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ