Με την άμαξα του Άη Βασίλη τα κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου (pics-vids)

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου, τραγούδησε σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων τα κάλαντα στο κεντρικό δρόμο του Γαζίου, με τη συνοδεία του Άη Βασίλη και της άμαξάς του.

Παρά τη δυσκολία των καιρών, μικροί και μεγάλοι βγήκαν στους δρόμους για να δώσουν με τη δική τους φωνή το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Ιησού.

Την παράσταση φυσικά έκλεψε ο Άγιος Βασίλης με την άμαξα και τους μικρούς του βοηθούς πάνω σε αυτήν.

Με τη συνοδεία της κρητικής μουσικής, η πορεία στο κεντρικό δρόμο Γαζίου, μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των περαστικών, πεζών και αυτοκινήτων, που παρά το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικράτησε, πολλοί ήταν αυτοί που έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες ή ακόμα τραγουδούσαν μαζί τους.

Μπαίνοντας στα μαγαζιά και ανταλλάσοντας ευχές με όλο τον κόσμο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος κατέληξε στο Δημαρχείο, μοιράζοντας εκεί δώρα στα μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος, Μενέλαος Μποκέας, άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του και τραγούδησε κι εκείνος τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γαζίου, Βαγγέλη Παρασύρη.

Στη πλατεία δημαρχείου παρευρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού και ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα σημερινά κάλαντα  θα διατεθούν σε ιδρύματα και δομές του Δήμου Μαλεβιζίου, όπως δήλωσε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Ελένη Ξυλούρη.

Η διάθεση της άμαξας ήταν από τον κ. Αντώνη Μακατουνάκη, που ήταν και ο οδηγός της.

Στα κρητικά όργανα ήταν οι: Σταυρακάκης Μανούσος , Σταυρακάκης Μανώλης και Γιάννης Ξυλούρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ