Αναβολή πήρε από το Αυτόφωρο ο 24χρονος που σκόρπισε πανικό στη λαϊκή

Petite Perle 300×250

Δικάζεται στις 10 Ιανουαρίου

Αναβολή πήρε για την εκδίκαση της υπόθεσής του ο 24χρονος οδηγός του 4X4 που σκόρπισε τον πανικό στη λαϊκή αγορά στη Θέρισο.

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε και επρόκειτο να δικαστεί σήμερα ωστόσο ο ίδιος ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα.

Ο 24χρονος, ανήμερα τα Χριστούγεννα, είχε διαβεί το κατώφλι του Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε διώξεις και στη συνέχεια τον παρέπεμψε σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει το cretapost, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, ο 24χρονος έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, «μπούκαρε» στο χώρο της λαϊκής που βρίσκεται στην οδό Λεβήνου και παρέσυρε ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως δεν θρηνήσαμε θύματα από… θαύμα.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

Ευτυχώς ο οδηγός του αυτοκινήτου που έκανε την τρελή πορεία δεν παρέσυρε κανέναν, ωστόσο υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί ανθρώπων, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τον κίνδυνο.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ