Επιτυχής εκδήλωση με θέμα "Παιδί και Φυσικές Καταστροφές"

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η μη κερδοσκοπική εκδήλωση με θέμα «Παιδί και Φυσικές Καταστροφές»

Οι ομιλίες των έξι ομιλητών, μέσα από το επαγγελματικό αλλά και επιστημονικό πρίσμα του καθενός, ήταν μοναδικές, προβληματίζοντας και ενημερώνοντας το κοινό, ώστε, να αναλάβει δράση για μια περισσότερο ενεργή και ωφέλιμη στάση ένατνι στο θέμα των φυσικών καταστροφών, τόσο προληπτικά, όσο και εν δράση. Ελήφθησαν πολύτιμα μηνύματα για την πρόληψη, τη δράση αλλά και την μετέπειτα διαχείριση κρίσεων και εκτάκτων αναγκών από τους ενήλικες προς τα παιδιά.

    Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις ομιλίες τους:

1. Χαράλαμπος Φασουλάς (Δρ. Γεωλόγος ΕΔΙΠ Πανεπιστημίου Κρήτης, Έφορος Γεωποικιλότητας)

2. Γεώργιος Σταυρακάκης  (Διοικητής 4ου Πυροσβ/κού Σταθμού ΒΙΠΕ) 

3. Πόπη Νικηφόρου (παιδοψυχολόγος) 

4. Ανδριανή Αγγελιδάκη (Δημοσιογράφος) 

5. Ιωάννα Κακουλάκη (Δασκάλα, ειδική παιδαγωγός)

6. Λεωνίδας Μουχλιάδης (Εκπαιδευτική Ρομποτική)

Προβολή βίντεο φτιαγμένο ειδικά για την εκδήλωση από τον οργανισμό Eduact.

    Η εκδήλωση χαιρετήθηκε από τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Μαρίνο Παττακό, τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνη Περισυνάκη και τον αντιπρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νεκτάριο Κανακαράκη ενώ παρούσα ήταν και η κ. Βούλα Πλατάκη διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας. Ακόμα, η υλοποίηση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ηρακλείου, την υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ καθώς και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

    Στο κλείσιμο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν όμορφα δώρα από την εταιρεία O3 Out Of the Ordinary, επίσημο εκπαιδευτικό αντριπρόσωπο της LEGO Education σε Ελλάδα και Κύπρο. Aκόμα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν απολαυστικό κρασί προσφερόμενο από το οινοποιείο Παρασκευάς winery.

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ομιλήτριες και τους ομιλητές μας αλλά και στους χορηγούς, καθώς με την υποστήριξή τους στο όραμα της εθελοντικής ομάδας διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε μια τόσο ωφέλιμη εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες-ους τις/-ους παρευρισκόμενες-ους, που βρέθηκαν κοντά μας και μας τίμησαν με την παρουσία και την ενεργητική συμμετοχή τους.       Η ανταπόκριση των φορέων που μας στήριξαν με την αιγίδα τους και την υποστήριξή τους, οι εθελοντική συνεισφορά των ομιλητών και φυσικά των χορηγών μας, καθώς και η ανταπόκριση του κοινού, μας δίνει δύναμη να υποστηρίζουμε τις ιδέες μας και να τις πραγματώνουμε, αισθανόμενες-οι ότι υπάρχουν δημόσιοι φορείς, πρόσωπα και επιχειρήσεις να τις στηρίζουν και να τις υποστηρίζουν, με γνώμονα το κοινό όφελος.
Και εις άλλα σπουδαία με το καλό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ