Ο Καιρός στο Μαλεβίζι: 3ήμερη πρόγνωση

Petite Perle 300×250

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται αυτή την εβδομάδα

Με την Κυριακή να ήταν η πρώτη μέρα καλοκαιρίας μετά από πολύ κρύο, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Για την Δευτέρα, αναμένεται αραιή συννεφιά και την θερμοκρασία να φθάνει έως τους 17 βαθμούς κελσίου. Η χαμηλότερη θερμοκρασία θα σημειωθεί στις 8:00πμ. Στους 11 βαθμούς και αργά το βράδυ που θα κυμαίνεται στους 11-12 βαθμούς κελσίου.

Ο νότιος άνεμος που έρχεται μαζί με την αυξημένη θερμοκρασία θα έχει ένταση τα 3 μποφόρ, ενώ αργά το βράδυ το φθάσει τα 4 μποφόρ που θα συνεχιστούν και την επόμενη μέρα.

Την Τρίτη, η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, με την υψηλότερη να είναι οι 17 βαθμοί και αργά το βράδυ να μειώνεται μόλις 2-3 βαθμούς, δηλαδή θα φθάσει τους 13-14 βαθμούς. Ο νότιος άνεμος για την Τρίτη θα φέρει 3-4 μποφόρ, ενώ γενικά θα υπάρχει αρκετή συννεφιά.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο νοτιάς θα φθάσει τα 5 μποφόρ με ριπές ανέμου έως και τα 55km/h, ενώ σταδιακά προς θα αρχίσει να εξασθενεί, καταλήγοντας το μεσημέρι σε άπνοια, μετατοπίζοντας μετά τους ανέμους Νοτιοανατολικά, εντάσεως 1-2 μποφόρ. Τα αρκετά σύννεφα της Τετάρτης, αυξάνουν και την πιθανότητα ασθενούς βροχής από το μεσημέρι και έπειτα

Δείτε αναλυτικά τη πρόγνωση του meteo.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ