Super Markets Χαλκιαδάκης και Colgate-Palmolive δίπλα στους σεισμόπληκτους

Petite Perle 300×250

Συνεχίζουμε τη στήριξη στους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό, σε συνεργασία και με τους προμηθευτές μας.

Τρεις μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Αρκαλοχώρι και δυστυχώς η ανάγκη για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης είναι ακόμα υπαρκτή. Για το λόγο αυτό, η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. προχώρησε, σε συνεργασία με την Colgate Palmolive Ελλάς, σε μια μεγάλη χορηγία προς τις σεισμόπληκτες περιοχές των Δήμων Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος. 

Συγκεκριμένα, έπειτα από πρωτοβουλία των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, παραδόθηκαν την Τρίτη 21/12 στο Δημαρχείο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων αλλά και στα Δημοτικά σχολεία του Αρκαλοχωρίου (1ο και 2ο Δημοτικό) του Δήμου Μινώα Πεδιάδος προϊόντα καθαρισμού και είδη προσωπική υγιεινής και φροντίδας (καθαριστικά πατώματος και sprays Ajax, προϊόντα στοματικής υγιεινής Colgate, αφρόλουτρα Palmolive κ.α.). Τα προϊόντα παραδόθηκαν από τους εκπροσώπους της Χαλκιαδάκης Α.Ε., Άννα Βασιλικογιαννάκη, υπεύθυνη τμήματος αγορών, Πελαγία Δασκαλάκη, διευθύντρια καταστήματος Max Αλικαρνασσού, Φωτεινή Χαιρέτη από το τμήμα Marketing και τον εκπρόσωπο της Colgate Palmolive Χαράλαμπο Γιανναδάκη στον δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων Εμμανουήλ Κοκοσάλη και στην αντιδήμαρχο Χαρά Γενειατάκη-Φωτοπούλου. Αντίστοιχα, τα προϊόντα για το Δήμο Μινώα Πεδιάδος παραδόθηκαν στα Δημοτικά σχολεία της περιοχής και συγκεκριμένα στον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Αρκαλοχωρίου, Γιάννη Λαμπράκη & στον διευθυντή του 2ου Δημοτικού, Στέφανο Ψυλλάκη.

Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια όλων των δράσεων της Χαλκιαδάκης Α.Ε., που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους σεισμόπληκτους.   

 « Παραμένουμε δίπλα στους συμπολίτες μας στους σεισμόπληκτους δήμους, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται από το δικό μας μετερίζι. Κινητοποιούμε και τους συνεργάτες προμηθευτές μας και όλοι μαζί, με ιδιώτες, φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις, από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, συμβάλουμε στην ανακούφιση των πληγέντων. Είμαστε δίπλα σας και δεσμευόμαστε να είμαστε μαζί σας μέχρι να υπάρχει ανάγκη» είναι το μήνυμα που μετέφεραν τα στελέχη των Super Markets Χαλκιαδάκης.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις των super markets Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea  .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ