Συλλήψεις και χιλιάδες ευρώ στην τσόχα με τα ζάρια

Petite Perle 300×250

Τσουχτερά και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε πελάτες και τον ιδιοκτήτη του καφέ μπαρ στο Γάζι

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής σε καφέ μπαρ στο Γάζι Ηρακλείου, που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν 11 συλλήψεις και να κατασχεθούν περισσότερα από 12.00 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο εσωτερικό του καταστήματος εντοπίστηκαν θαμώνες να παίζουν ζάρια ενώ στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερο λουκέτο καθώς 13 συνολικά πελάτες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Παράλληλα επιβλήθηκαν και 8 πρόστιμα των 100 ευρώ σε ισάριθμους πελάτες γιατί κάπνιζαν ενώ πρόστιμο 500 ευρώ για τον αντικαπνιστικό νόμο θα πληρώσει και ο ιδιοκτήτης. 

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη πραγματοποιήθηκαν 2.651 έλεγχοι με το βάρος να "πέφτει" κυρίως στη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, μέτρο που ισχύει από τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν:

  • στο Λασίθι επιβλήθηκαν  9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους
  • στο Ρέθυμνο 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους
  • στα Χανιά επιβλήθηκαν 8 πρόστιμα για μη  για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, δύο σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σε υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος
  • στο Ηράκλειο, εκτός των όσων προαναφέρθηκαν στο καφε μπαρ στο Γάζι, επιβλήθηκαν και τρία πρόστιμα μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ