Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα

Petite Perle 300×250

Στις 5 το απόγευμα από τον Υπουργό Υγείας

Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος για να ανακοινωθούν νέα μέτρα από την κυβέρνηση με σκοπό να μπει φρένο στην εξάπλωση του κορωνοϊού και κυρίως στη μετάλλαξη Όμικρον, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία. 

Από το πρωί υπάρχει ένα μπαράζ συνεδριάσεων για να γίνει η πρώτη αποτίμηση των νέων μέτρων που ισχύουν από την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και να εξεταστούν τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας και ιδίως της μετάλλαξης Όμικρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν ανακοινώσεις σήμερα από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ενημέρωση για τους εμβολιασμούς και την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη θα γίνουν νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα νέα μέτρα να ισχύσουν και πριν την Πρωτοχρονιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καθώς βγαίνουμε από το 4ο κύμα της πανδημίας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε τα μέτρα που θα μας υποδείξουν οι ειδικοί. Οι εκτιμήσεις είναι για μετά την πρωτοχρονιά αλλά περιμένουμε τις δικές τους εκτιμήσεις προκειμένου να φρενάρουμε την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον για να δώσουμε χρόνο στο σύστημα υγείας»

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ