Ανακαλούν… "αντιπροσώπους" και επιβάλλουν "πρόστιμα" στα νοσοκομεία της Κρήτης!

Petite Perle 300×250

Οι "Έλληνες αυτόχθονες Ιθαγενείς" …χτύπησαν και στην Κρήτη με εξώδικη δήλωση ανάκλησης αντιπροσώπων απειλώντας γιατρούς και νοσηλευτές πως εαν δεν συμμορφωθούν κινδυνεύουν με…φυλάκιση και πρόστιμα!

Εάν δεν ήταν τραγική η κατάσταση που ζούμε με την πανδημία θα ήταν για γέλια. Αλλά δεν είναι! Όχι γιατί οι "Έλληνες αυτόχθονες Ιθαγενείς" απειλούν και μοιράζουν πρόστιμα, αλλά γιατί σε μια κρίσιμη στιγμή για τη δημόσια υγεία και την κοινωνία προκαλούν σύγχυση και δημιουργούν εντυπώσεις σε αυτούς που είναι έτοιμοι να πιστέψουν το ότιδήποτε!

Αυτή τη φορά όπως αποκαλύπτει το cretalive, χτύπησε η αποκαλούμενη τοπική επιτροπή συνδιαχειριστών Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών Κρήτης (Τ.Ε.Σ.Ε.Α.Ι.) που απέστειλε σε δημόσιους φορείς, νοσοκομεία κλπ την περιβόητη δήλωση ανάκλησης πληρεξουσιότητας, αντιπροσώπευσης των πολιτικών προσώπων και μαζί μνημόνιο-σύμβαση με πρόστιμα στην περίπτωση που…δεν συμμορφώνονται!

Η δήλωση απευθύνεται στα νοσοκομεία Κέντρα Υγείας, φαρμακεία, σε ιατρικούς συλλόγους και όποιον έχει σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας! Πρόκειται για ένα κείμενο γραμμένο από…νομικό αλλά με ταραχή εν κρανίω αφού ανακατεύει το Σύνταγμα, διεθνείς συνθήκες ακόμη και τη δίκη της Νυρεμβέργης! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αποστέλλουν και..πίνακα χρεώσεων με πρόστιμα εκατομμυρίων στην περίπτωση μη συμμόρφωσης!

Και καλά όσοι το έλαβαν…γελούν, αλλά είναι για γέλια ή για κλάματα ή κατάσταση; Μήπως επιτέλους πρέπει να παρέμβουν οι δικαστικές αρχές;

Δείτε εδώ όλη την…ανάκληση που απέστειλαν στους φορείς της Κρήτης οι "τοπικοί ιθαγενείς"

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ