Στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κρίνεται η προφυλάκισή του

Petite Perle 300×250

Θα απολογηθεί για την τρίτη μήνυση

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος σχετικά με τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του.

Χθες ο ανακριτής έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για τη δεύτερη υπόθεση με ροζ βίντεο. Πρόκειται για την υπόθεση της 28χρονης που τον μήνυσε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σήμερα θα απολογηθεί για την τρίτη μήνυση που έκανε πρώην σύντροφός του, η οποία μετά τον σάλο ανακάλυψε και δικά της βίντεο.

Η καταγγέλλουσα βρήκε το δικό της βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πλέον είναι παντρεμένη, βρήκε έντρομη το βίντεο και απευθύνθηκε άμεσα στην αστυνομία.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την μια υπόθεση

Κατά τη χθεσινή απολογία του ο παρουσιαστής δήλωσε και πάλι μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, ενώ ισχυρίστηκε ότι κατέβασε όλα τα βίντεο από το 2019. Όπως είπε, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε εκ νέου.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση σε site πορνογραφικού υλικού, φαίνεται να είναι εντός του 2021.

Ο Απόστολος Λύτρας συνήγορος μιας εκ των γυναικών που τον έχει καταγγείλει ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα λάβουν υπόψη και τη χθεσινή υπόθεση για να αποφανθούν αν θα κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή: cretapost

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ