Η μοιραία πρωτοχρονιάτικη έξοδος για τον 19χρονο Γιάννη

Petite Perle 300×250

Ο 19χρονος έγινε το πρώτο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη για το 2022

Μοιραία αποδείχτηκε η πρωτοχρονιάτικη έξοδος για τον 19χρονο Γιάννη Παυλάκη. Στην επιστροφή από διασκέδαση -γύρω στις 4 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος στο πίσω κάθισμα, έφυγε από την πορεία του στον επαρχιακό δρόμο Πανόρμου, στον Μυλοπόταμο.

Η πρόσκρουση στα βράχια στην πλευρά του άτυχου νέου ήταν τρομακτική και είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Και ενώ το αυτοκίνητο ήταν καρφωμένο στην κύτη ενός ρέματος κάτω από το δρόμο, ο 17χρονος τραυματίας κατόρθωσε και σύρθηκε στην κυριολεξία στο πιο κοντινό σπίτι στην περιοχή και ζήτησε βοήθεια… Ακολούθησαν τραγικές σκηνές, αφού ο πατέρας του νεκρού του παιδιού έσπευσε στον τόπο της τραγωδίας, όπου και παρέμεινε μέχρι την ανάσυρση της σορού του παιδιού του.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τριών συνολικά επιβατών.

Ο οδηγός του οχήματος, ένας νεαρός 18 ετών, μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, στο Βενιζέλειο με σοβαρό τραύμα στην αυχενική χώρα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου, κ Τερεζάκη στην ΕΡΤ Χανίων, ο νεαρός τραυματίας, έχει τις αισθήσεις του και αναμένεται να χειρουργηθεί. Βρέθηκε ωστόσο θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στην ενδιάμεση μονάδα νοσηλείας Covid. 

Πηγή: cretalive


Ο 17χρονος νέος, που ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού, παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ