Δυστύχημα στο Πάνορμο: Αύριο χειρουργείται στον αυχένα ο 18χρονος

Petite Perle 300×250

Ο 18χρονος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό ωστόσο φαίνεται ότι περνάει ήπια τη νόσο με τους γιατρούς να έχουν δώσει όλο τους το βάρος στην επικείμενη χειρουργική επέμβαση.

«Αύριο έχει προγραμματιστεί το χειρουργείου το νεαρού καθώς αναμένονται κάποια υλικά από την Αθήνα. Το χειρουργείο που θα κάνει είναι στον αυχένα και χρειάζονται συγκεκριμένα υλικά», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης τονίζοντας ότι ως προς τον κορωνοϊό η κατάστασή του είναι πολύ καλή.

Τα συντρίμμια παραμένουν στο σημείο

Δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου Γιώργου Π. και τον τραυματισμό των δύο φίλων του κι όμως τα συντρίμμια παραμένουν στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα.

Μία ζωή που ξαφνικά χάθηκε, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όταν ο 19χρονος επέστρεφε με δύο φίλους του μετά από διασκέδαση για την έλευση του νέου έτους.

Ο άτυχος Γιώργος έχασε τη ζωή του στις 4 τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Πανόρμου στον Μυλοπόταμο όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στα βράχια, στην πλευρά του άτυχου νέου.

Όπως ήδη έχει ήδη γραφτεί, από το τραγικό δυστύχημα τραυματίστηκαν οι δύο φίλοι του 17 και 18 χρόνων.

Μάλιστα, ο 17χρονος ήταν εκείνος που – όντας τραυματίας – κατόρθωσε και σύρθηκε στην κυριολεξία στο πιο κοντινό σπίτι στην περιοχή και ζήτησε βοήθεια.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να αποφασίζουν την άμεση διακομιδή του 18χρονου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ