Εξηγήσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελλάδας-Πακιστάν για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν πήρε θέση για τον συνωστισμό που προκλήθηκε στην πλατεία Συντάγματος την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον συνωστισμό στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, έφεραν την τοποθέτηση του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας-Πακιστάν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας-Πακιστάν, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.
Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους.
Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε πάντα καλά.
Με εκτίμηση, SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας-Πακιστάν».
Σημειώνεται πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολίασε μέσω Twitter ότι «δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ