Του ζήτησε να φύγει από το σπίτι γιατί ήταν θετικός και αυτός την… χτύπησε

Petite Perle 300×250

Ο άνδρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και οι καβγάδες με τη σύζυγό του ήταν συνεχείς – Του ζήτησε να φύγει επειδή φοβόταν μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί τους

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε μία γυναίκα την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φαναντικός αντιεμβολιαστής σύζυγός της την χτύπησε γιατί, όταν βρέθηκε θετικός σε self test, εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Η γυναίκα του έκανε μήνυση για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές, μετά από ξυλοδαρμό.

Αιτία, όπως ανέφερε, ήταν πως του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό του self test για να μην κολλήσουν εκείνη και το παιδί τους, αλλά εκείνος αντέδρασε βίαια.

«Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω», ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της σύμφωνα με το Star.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του συζύγου, ο 46χρονος έπιασε τη γυναίκα από τα χέρια και δεν την χτύπησε.

Ο 46χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Ο άνδρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και οι καβγάδες με τη σύζυγό του ήταν συνεχείς. Εκείνη ήταν εμβολιασμένη και εκείνος αρνούνταν. Ωστόσο, τελικά, πριν από μερικές μέρες εμβολιάστηκε, είπε ο δικηγόρος του, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί.

Πηγή: protothema

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ