«Ζεστάθηκε» η αγορά του Ηρακλείου – Με το βλέμμα στραμμένο στις… εκπτώσεις

by RAFAELA MPERKH

Τελευταία Ενημέρωση:

Ικανοποιητική χαρακτήρισαν την κίνηση την περίοδο των εορτών οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου, με το βλέμμα πλέον να είναι στραμμένο στην περίοδο των εκπτώσεων, που ξεκινούν από 10 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στο Creta24, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Αλέξανδρος Χουστουλάκης, ανέφερε ότι το διάστημα των εορτών ήταν αρκετά σημαντικό διότι υπήρξε αρκετός κόσμος που έκανε τις αγορές του και αυτό βοήθησε στην αύξηση των τζίρων. «Ήταν καλό για την τοπική οικονομία, ο καιρός βοήθησε, πολύς κόσμος ήρθε στην αγορά και αυτό ήταν το ευχάριστο».

Πρόσθεσε δε, πως το επόμενο διάστημα όλοι περιμένουν την περίοδο των εκπτώσεων που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. «Πολύς κόσμος το περιμένει, διότι η κίνηση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες ήταν στα δώρα. Τώρα οι καταναλωτές θα κάνουν τις προσωπικές τους αγορές, έχουν δει τα προϊόντα στις βιτρίνες και έχουν αποκτήσει μια άποψη».

Κλείνοντας, ο κ. Χουστουλάκης σημείωσε πως τα ταμεία των επιχειρήσεων «ζεστάθηκαν» την περίοδο των εορτών. «Περιμέναμε το διάστημα αυτό για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας. Περιμένουμε όμως και τις επόμενες ημέρες, να δούμε περισσότερο κόσμο και περισσότερες αγορές».

Πηγή: creta24

Related Articles