Συλλυπητήρια από Δαμάστα και ΠΑΟΚ στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη

Petite Perle 300×250

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης η Δαμάστα και ο ΠΑΟΚ.

Η Ανακοίνωση της Δαμάστας:

Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου μας Αντώνη Παπαδάκη και στον αδερφό του Μιχάλη Παπαδάκη για την απώλεια του πατέρα τους, Γεωργίου Παπαδάκη. Ο εκλιπών μεταλαμπάδευσε στα παιδιά του και την οικογένειά του την αγάπη για τον τόπο του και τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ενώ όποτε μπορούσε παρακολουθούσε τους αγώνες του ΑΟ Δαμάστας, πλάι στα παιδιά του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στην Δαμάστα στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.Η ομάδα μας θα αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή στον αγώνα με το Αρκαλοχώρι με Μαύρα Περιβραχιόνια και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.*Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του εκλιπόντος αντί στεφάνων, όλες οι δωρεές στην μνήμη του Γεωργίου Παπαδάκη, θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΑΟ Δαμάστας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ Κ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ . ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ . ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ