Αναβολή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ λόγω κορωνοϊού

Τελευταία Ενημέρωση:

Δεν θα υπάρξει δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου το ερχόμενο σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιανουαρίου. Επίσης δεν θα διεξαχθούν ούτε τα παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣΗ που είναι προγραμματισμένα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ κ. Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη, μετά και από επαφές με τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής κ. Γιάννη Δροσίτη και με το μέλος κ. Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, αποφασίζεται η αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ για το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου και των προγραμματισμένων αγώνων Κυπέλλου ΕΠΣΗ για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, αλλά και μετά από αιτήματα της πλειοψηφίας των σωματείων, η αγωνιστική δραστηριότητα αναβάλλεται προκειμένου να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.Την επόμενη εβδομάδα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ κατόπιν επαναξιολόγησης της κατάστασης από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Υγειονομική Επιτροπή, θα προχωρήσει σε νεότερες ανακοινώσεις.

Επισημαίνεται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ ότι εφόσον υπάρξει αποκλιμάκωση και τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέψουν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου, τότε θα μεταφερθεί επακριβώς το αγωνιστικό πρόγραμμα που ίσχυε το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου με αγώνες Α1, Α2 Κατηγορίας και τα εξ’ αναβολής της Β’ Κατηγορίας.

Όσο για τις Μικτές η ΕΠΟ και αυτή με τη σειρά της ανέβαλε τα παιχνίδια καθώς επίσης αποφάσισε να μην γίνουν τα παιχνίδια της Γ κατηγορίας που έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση 5/1/22, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

• Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.
• Αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων της 8 και 9/1/22.
• Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.

Related Articles