Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Petite Perle 300×250

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε (2-1) από την Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε από το τουρνουά της Αδελαϊδας

Το όνειρο διάκρισης στην Αδελαϊδα… έσβησε πρόωρα για την Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε (2-1, 7-6, 2-6, 6-4 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) στις λεπτομέρειες από την Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η Αμερικανίδα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μαρία Σάκκαρη πλήρωσε τα αβίαστα λάθη, με το break στο 4-4 του τρίτου σετ να βάζει… τέλος στις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το πρώτο σετ έφτασε στο tie break. Με άσο έγινε το 6-5 από την Μαρία, αλλά η Ρότζερς με βολέ έκλεισε το πρώτο σετ, κάνοντας το 1-0.

Η Αμερικανίδα μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ, κάνοντας γρήγορα το 2-0. Η Σάκκαρη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, ανατρέποντας την κατάσταση. Με τρία break στη σειρά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδωσε την… απάντηση της, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τελευταίο σετ, η Σάκκαρη πλήρωσε τα απανωτά λάθη, χάνοντας ουσιαστικά και την πρόκριση. Παρότι βρέθηκε μπροστά στα γκέιμς με 4-3, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Χαμένο φόρχαντ και 4-4 από την Ρότζερς, με την Αμερικανίδα να κάνει το break για το 4-5. Η 29χρονη σέρβιρε και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Ριμπάκινα.

Πηγή: in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ