Στις φυλακές Νεάπολης ο 29χρονος πατέρας για έκθεση κατά συρροή

Petite Perle 300×250

Μετά το περιστατικό με το 3χρονο στην χαρτόκουτα, σειρά είχαν δύο άλλα αδερφάκια

Μπορεί στις αρχές Δεκεμβρίου να γλίτωσε τη φυλακή για το περιστατικό με την μόλις 3 ετών κορούλα του, την οποία άφησε μόνη και εκτεθειμένη μέσα σε χαρτόκουτα, στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, αυτή τη φορά όμως βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Νεάπολης καθώς μέσα στις γιορτές κάθισε ξανά στο εδώλιο για έκθεση κατά συρροή σε βάρος άλλων δύο παιδιών της πολυμελούς οικογένειας, 12 και 2 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο παιδάκια-από τα επτά συνολικά-φέρονται να ήταν αφημένα στη μοίρα τους και αυτό κινητοποίησε περίοικους που κάλεσαν στο «100».

Ο 29χρονος πατέρας ήταν στον …κόσμο του. Έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, με το ζόρι άρθρωνε δύο κουβέντες και παραπατούσε. Είχε αποκοιμηθεί σε ένα παγκάκι, αφήνοντας το 12χρονο να προσέχει το 2χρονο αδερφάκι του.

Το δικαστήριο δεν ανέστειλε την ποινή ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε πρώτο πενθήμερο του μηνός και της καταβολής εγγύησης ύψους 1000 ευρώ.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να επιβληθεί στον πατέρα αυστηρότερη ποινή και συγκεκριμένα τρία έτη για κάθε παιδί.

Με εισαγγελική εντολή τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν για ιατρικές εξετάσεις και προσωρινή φιλοξενία στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ