Αγιασμός Υδάτων στο Παλαιόκαστρο (pics-vid)

Petite Perle 300×250

Τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων και στο Παλαιόκαστρο

Μια λιτή τελετή για τον Αγιασμό των Υδάτων στο Παλαιόκαστρο από τον εφημέριο της Ροδιάς πατήρ- Γεώργιο Δαμιανάκη, τελέστηκε σήμερα το πρωί παρουσία κόσμου και μέλη της δημοτική αρχής.

Μικροί και μεγάλοι έκαναν τη βουτιά στη θάλασσα του Παλαιοκάστρου, για να πιάσουν το Σταυρό, αλλά σίγουρα απόλαυσαν και το κολύμπι σε μια αρκετά ζεστή μέρα.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Γαζίου Γιάννης Άσπρης, οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περυσινάκης και Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και πρόεδρος της Αλμυρός Α.Ε. και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης, οποίος έκανε και το δώρο στον Ανδρέα όπου έπιασε το σταυρό.

Ο αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, εκ μέρους της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, έδωσε τις ευχές του στο κόσμο αισιοδοξία και δύναμη για τις δύσκολες αυτές εποχές.

Ο Αγιασμός σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου θα τελούνταν στις 11:45, όμως λόγω κακής συνεννόησης με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και του ιερέα, ο Αγιασμός τελέστηκε σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα. Αποτέλεσμα αυτής της άσχημης συνεννόησης ήταν η απογοήτευση, αφού αρκετός κόσμος που έφθασε στο Παλαιόκαστρο με σκοπό να δει τη ρίψη του Σταυρού ή και ναι βουτήξει έφυγε απογοητευμένος και εκνευρισμένος.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασίλης Παναούσης, εμφανώς θλιμμένος και απογοητευμένος για την έκβαση της σημερινής μέρας, δηλώνει την απογοήτευση του από τους αρμόδιους, την κοινότητα και τον δήμο. Ένα ακόμα παράπονο που εξέφρασε στη κάμερα της Φωνής, είναι η αδιαφορία της δημοτικής αρχής προς το Παλαιόκαστρο, διότι παρά την προγραμματισμένη εκδήλωση για σήμερα, δεν υπήρξε η ανάλογη προετοιμασία του χώρου ως προς την καθαριότητα.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ