Με ηλιόλουστο καιρό γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στην Αγία Πελαγία (φώτο-βίντεο)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό αρκετοί ήταν οι κάτοικοι και επισκέπτες που βρέθηκαν στον παραθαλάσσιο οικισμό της Αγίας Πελαγίας για να παρακολουθήσουν το ρίψιμο του Σταυρού και τον Αγιασμό των υδάτων που τέλεσε ο εφημέριος πατήρ Δημήτρης Στρατιδάκης .

Με την παρουσία του τίμησε τη σημαντική αυτή μέρα για την Ορθοδοξία ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ απουσίαζε ελέω κορωνοιού ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Νίκη Ζερβού, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Ζερβός, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, η Δημοτική Σύμβουλος Εύη Αποστολάκη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αχλάδας Γιώργος Πεδιώτης και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία ο κόσμος ήταν προσεκτικός, ενώ δεν προσφέρθηκε ο μπουφές που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Μαλεβιζίου με τους φορείς της περιοχής.

Αρκετοί ήταν και φέτος οι κολυμβητές που τήρησαν το έθιμο και έπεσαν στα παγωμένα νερά για να πάρουν την ευλογία και να πιάσουν το Σταυρό.

Τελικά αυτός που πρώτος τον βρήκε ήταν ο Παύλος Μπαρμπαδάκης που κέρδισε ένα χρυσό σταυρό που παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννη Μαρή. ενώ δέχτηκε και τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ό Γιάννης Μπαρμπαδάκης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από το Λευτέρη Αυγενάκη και το Γιάννη Μαρή

Related Articles