Μητσοτάκης από Αγ. Ευστράτιο: Η χώρα δοκιμάζεται – Εμβολιαστείτε

Petite Perle 300×250

Την τελετή Αγιασμού των υδάτων στον Άγιο Ευστράτιο παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου, Ιερόθεου Γ΄.

Το χρέος που έχει η Πολιτεία να στηρίζει τα ακριτικά νησιά ανέδειξε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός. Έκανε επίσης λόγο για μία σπουδαία ημέρα για την Ορθοδοξία.

«Το πραγματικό νόημα είναι η αλήθεια που σώζει και είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, καθώς η χώρα δοκιμάζεται από την επέλαση της 'Ομικρον'. Η προστασία της ζωή αποκτά ξεχωριστή σημασία», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωσή του. Παράλληλα απηύθυνε νέο κάλεσμα στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να κάνουν το βήμα και να κλείσουν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν.

Μετά την τελετή ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τη δήμαρχο του νησιού ενώ προηγουμένως συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Λήμνο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκεται στην Γαύδο για να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Λήμνο. Σε ομιλία του χθες στο νησί, έστειλε μήνυμα προς την ΕΕ πως θα πρέπει να σταματήσει ο εξοπλισμός της Τουρκίας από κράτη μέλη της, όπως η Ισπανία και η Γερμανία.

«Η ευχή για τη σημερινή μέρα είναι, επιτέλους, να δώσουμε ένα τέλος στα ψέματα και τις αυταπάτες» αναφέρει ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωση του με την ευκαιρία της γιορτής των Θεοφανείων.

«Μην περιμένετε σωτήρες, μόνο ο λαός θα σώσει το λαό, μόνο η ενωμένη εργατική – λαϊκή πάλη, η κοινωνική συμμαχία, μπορούν να φωτίσουν πραγματικά το δρόμο της υπεράσπισης και ανάπτυξης της υγείας, της δουλειάς, του εισοδήματος του λαού μας» προσθέτει ο κ. Κουτσούμπας και έχεται χρόνια πολλά σε όλους και όλες!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ