Δεν υπάρχουν self test για μαθητές-Σε απόγνωση οι γονείς

Petite Perle 300×250

Όταν ανακοινώνεις ένα μέτρο θα πρέπει να έχεις φροντίσει και να έχεις μεριμνήσει έγκαιρα για την απρόσκοπτη υλοποίηση του. Αναφερόμαστε στα self test που θα έπρεπε να προμηθευτούν οι μαθητές δωρεάν για να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες.

Από την πρώτη μέρα που άνοιξε η σχετική πλατφόρμα οι γονείς στο Γάζι και την ευρύτερη περιοχή διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα self test για τα παιδιά τους αφού όπως ισχυρίζονται τα φαρμακεία απαντούν ότι δεν διαθέτουν τόσο μεγάλη ποσότητα που απαιτείται.

Έτσι έξαλλοι μιλούν για κοροϊδία και προχειρότητα από μεριάς πολιτείας που θα έχει ως επακόλουθο να προβούν στην αγορά των self test με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη τους.

Η Φωνή Μαλεβιζίου επικοινώνησε με φαρμακεία της περιοχής που επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν self test, τονίζοντας από την πλευρά τους ότι οι φαρμακαποθήκες δεν ήταν έτοιμες για να προμηθεύσουν ένα τόσο μεγάλο αριθμό.

Αθάνατο ελληνικό κράτος θα λέγαμε από τη μία μεριά, αλλά θα πρέπει να δοθεί και μία λύση για να μην ταλαιπωρηθούν οι γονείς που θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία τη Δευτέρα.

Φαίνεται να πληθαίνουν και οι φωνές που υποστηρίζουν ότι για τις επόμενες 15 ημέρες δεν θα έπρεπε να ανοίξουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τη μετάλλαξη Όμικρον να είναι στην πλήρη ανάπτυξη τους με τα σχεδόν 50.000 κρούσματα.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ